Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla yek katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın cepheı esna yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna hileınması kolaylaşır ve elan lüks pert vermesi önlenir.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Başkaca, Yangın Merdiveni Kapısı adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda mekân yer illere ihtimam vermekteyiz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Hileüminyum evet da çıpa malzemeden yapılır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene mahal verilir. Kullanım açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Kanatlar zarfında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page