En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu düzenek ekseri ivedi bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp aptal çekilebilmesini esenlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma davranışlemleri seri bir şekilde dokumalabilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Standart bir müstacel çıkış bapsı ekseri 2000 TL ile 4000 TL ortada değişen bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve sair özellikleri üzere faktörler bedelı etkiler.

yangın kapısı Her hin serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya değişik bir güçlük bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Antrparantez, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın yahut ivedi hatır vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve lazım yangına peklik dereceleri dahil cereyan etmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Bina çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page